Кокосові кукурудзяні палички
Органічні кукурудзяні кокосові палички «Екород» - хрусткі снеки, які моментально тануть у роті та приємним кокосовим присмаком відправляються прямо в душу. Це перші та єдині органічні палички, вироблені в Україні й сертифіковані акредитованими європейськими організаціями.
Не містять ГМО, штучних барвників, підсилювачів смаку та консервантів. Виготовлені виключно з органічних інгредієнтів: органічної кукурудзяної крупи, органічної цукрової пудри, органічного кокосового борошна та органічної кокосової олії.
В процесі їх виробництва застосовуються ощадливі технології, що максимально зберігають натуральні смакові характеристики продукту. Обволікаюча властивість кокосової олії дозволяє огорнути кожну паличку солодкими нотами цих тропічних плодів. А застосування органічного кокосового борошна надає їм ніжної текстури і природної солодкості. Невагомі, мов пушинки, вони мають низький вміст жирів і дарують легке відчуття насиченості.
Завдяки міцній металізованій упаковці з шаром алюмінієвої фольги всередині, палички довго зберігають свою свіжість і чудовий смак. Їх дуже зручно брати з собою куди завгодно: на роботу, на прогулянку, в поїздку. Тому вони ідеально підходять людям, які ведуть активний спосіб життя, молоді та дітям як проста та здорова перекуска.
Три факти про органічні кукурудзяні кокосові палички:
- До їх складу входить органічна кокосова олія, яку отримують з білої м'якоті кокосів у процесі холодного віджиму. Цей метод (extra virgin) сприяє збереженню в олії всіх поживних речовин і смакових характеристик. Надлишок жирних амінокислот і білків, що містяться в олії, сприятливо впливає на швидкість обміну речовин в організмі.
- Органічне кокосове борошно багате на клітковину та такі цінні мінерали, як калій, селен, цинк і магній. Вони дуже корисні для підтримки роботи серцево-судинної системи та імунітету.
- Завдяки органічній кукурудзяній крупі, палички стають зернистими та хрусткими. Їх яскраво виражений хруст захоплює і допомагає повністю оцінити смакові відчуття та погурманити.
Харчова цінність | |
---|---|
Калорійність |
423 кКал |
Білки |
7,0 г |
Жири |
9,5 г |
Вуглеводи |
77,4 г |
Хімічний склад продукту характеризується калорійністю, білками, жирами, вуглеводами, харчовими волокнами та вітамінами. Для органічної продукції ці параметри істотно залежать від природних факторів – температури повітря і кількості опадів під час вегетації рослини, посушливості або дощового сезону, географічної довготи та широти вирощування, ботанічного сорту зерна і типу ґрунту. Передбачити всі фактори неможливо, ці дані показники є усередненими і довідковими.