Оливкові кукурудзяні палички
Органічні оливкові кукурудзяні палички «Екород» - хрусткі снеки з тонким смаком, у якому кукурудзяні ноти та пікантність оливок зустрічаються з ніжною хвилею цукрової пудри. Настільки витончене поєднання смакових відтінків залишається в пам'яті надовго. Це перші й єдині органічні кукурудзяні палички, виготовлені в Україні та сертифіковані акредитованими європейськими організаціями.
У їх складі виключно органічні інгредієнти: органічна кукурудзяна крупа, органічна цукрова пудра, органічна оливкова олія Extra Virgin. Всі вони не тільки абсолютно натуральні, але й вільні від консервантів, штучних барвників, підсилювачів смаку та ГМО.
Ощадливі технології виробництва органічних паличок дозволили передати їх справжній кукурудзяний смак з фруктовим відтінком оливкового масла. Вони довше зберігають свою свіжість і апетитність завдяки міцності спеціально розробленої упаковки з алюмінізованим шаром всередині. Її стильний дизайн робить ці хрусткі снеки ідеальним сучасним перекусом.
Три причини спробувати оливкові кукурудзяні палички:
- Корисність. До їх складу входить органічна оливкова олія, що отримується в процесі холодного віджиму зі стиглих плодів оливи, зібраних в той же день. Нерафіноване, живе, воно, - справжнє джерело корисних для здоров'я мононенасичених жирних кислот, вітамінів і антиоксидантів.
- Революційний смак. Вперше у виробництві снеків реалізувалася ідея надати кукурудзяним паличкам оливкового смаку. Зрозумілі та улюблені дорослими естетами, оливки - незвичайний інгредієнт для хрустких ласощів. Унікальна рецептура дозволила відкрити їх нові смакові межі, що очевидно сподобається всім любителям похрумтіти.
- Преміальність. Завдяки обволікаючим властивостям оливкової олії, кожна кукурудзяна паличка огорнута солодкою пудрою, що посилює смакові відчуття ароматом Середземномор'я. Підкоривши кращі кулінарні рецепти, смак поступово розкривається в роті та дарує вишукані відчуття. Це особливиі снеки для тих, хто любить куштувати щось нове.
Харчова цінність | |
---|---|
Калорійність |
424 кКал |
Білки |
6,0 г |
Жири |
9,4 г |
Вуглеводи |
78,8 г |
Хімічний склад продукту характеризується калорійністю, білками, жирами, вуглеводами, харчовими волокнами та вітамінами. Для органічної продукції ці параметри істотно залежать від природних факторів – температури повітря і кількості опадів під час вегетації рослини, посушливості або дощового сезону, географічної довготи та широти вирощування, ботанічного сорту зерна і типу ґрунту. Передбачити всі фактори неможливо, ці дані показники є усередненими і довідковими.